HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Poliklinika u Gajnicama


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Sonja

19.09.2002. 11:20

Stanujem u Gajnicama i želim raditi u Poliklinici koja će se otvoriti u Argentinskoj ulici.
Kome da se obratim?
Hvala i pozdrav.

Sara

31.10.2002. 14:42

Draga Sonja. poliklinika u Gajnicama ce se otvoriti kroz mjesec, mjesec i pol dana. U njoj ce biti zaposleno nekoliko psihologa, defektologa, socijalnih radnika, pravnik, pedijatar i med. sestre. Ukoliko ste neke od navedenih struka, ocekujte u novinama natjecaj koji bi trebao izaci i javite se na njega. Puno srece!

Ana Karlović (Hrabri telefon)

18.11.2002. 23:03

Poštovane, evo ukratko - kroz tjedan do deset dana u Narodnim novinama izaći će natječaj za radna mjesta u Poliklinici za zaštitu djece Grada Zagreba (adresa: Argentinska 2) te će biti opisani uvjeti natječaja i mjesto gdje se možete obratiti. U Poliklinici će raditi 5 psihologa, 2 defektologa, 2 socijalna radnika, 2 pedijatra, 2 psihijatra, medicinske sestre, pravnik itd. Srdačan pozdrav!

helena

28.09.2004. 11:33

Voljela bi se na bilo koji način uključiti i u bilo kakvu akciju za zaštitu djeteta. Po struci sam pravnik i živim u Dubrovniku.
Svaka informacija bi mi dobro došla, jer mi je želja da sa svojom strukom i voljom, sudjelujem u zaštiti i pomoći djece.
Unaprijed puno hvala,

Srdačan pozdrav

S poštovanjem
Helena