HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Poliklinika za djecu i obitelj Grada Zagreba


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

antonia

22.11.2002. 20:24

Pročitala sam u novinama kako će u Gajnicama uskoro započeti s radom Poliklinika za djecu i obitelj. Pravnica sam po struci i oduvijek me je interesiralo obiteljsko pravo pa me zanima da li će u poliklinici postojati potreba za pravnicima i ako da, da li će se raspisivati natječaj za prijem u službu i da li bih se mogla s kime kontaktirati vezano uz moju želju za rad u navedenoj ustanovi.

Ana

01.12.2002. 22:26

Poštovana,
obzirom da Hrabri telefon surađuje s Poliklinikom za zaštitu djece grada Zagreba, poznato nam je da je natječaj za radno mjesto pravnika izašao u Jutarnjem listu 21.11.2002. kao i natječaj za sva ostala radna mjesta u Poliklinici. Zamolbe se upućuju na Gradsko poglavarstvo grada Zagreba (Trg Stjepana Radića 1). Nažalost, postoji vjerojatnost da je istekao rok natječaja, ako zamolbu niste još poslali.
Uglavnom, puno sreće, Ana, Hrabri telefon

danijela

06.10.2005. 15:28

Defektolog sam po struci(rehabilitator).Javila sam se na natječaj,prošla testiranja i dospjela među 6 kandidata,no nisam izabrana.Zaposlena sam u oš u Vukovaru kao stručni suradnik.Zanima me da li će se Poliklinika"širiti" i da li će biti potrebe za novim zaposlenicima?

Unaprijed hvala na odgovoru.