HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Rodak me dodirivao


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Pobjeda

25.04.2012. 11:55

Psihijatrica mi je rekla da trebam razgovarat s rodakom koji me je od moje 6 do 10,11 god. dodirivao po spolovilu. Stariji je od mene 5 godina. Sta da mu kazem? Imam jos jedan problem. Kad se seksam s muzem ne mogu svrsiz osim ako ne zamislim da me neko prisiljava na seks ili cak da me iskoristava vise muskaraca ili zena istodobno. Zasto je to tako. Inace samozadovoljavam se s jastukom od malena,cak i u braku.

Savjetodavna linija, za djecu

26.04.2012. 21:55

Poštovana,

hvala Vam što ste odlučili obratiti nam se i time pokazali svoje povjerenje prema nama. Jako mi je žao što ste doživjeli ovo što opisujete i vjerujem da ste se kao djevojčica susretali s vrlo teškim trenucima. Iako je to vrijeme iza Vas, sasvim je očekivano da Vas i dalje prate određene sumnje, zbunjenost i neugodni osjećaji. Drago nam je što danas pokazujete snagu i spremnost da se s time suočite i što ste se obratili psihijatrici. S obzirom na to da ste s njome uspostavili odnos povjerenja i da je ona upućena u događaje koje opisujete, željeli bismo Vas potaknuti i ohrabriti da sva pitanja i nesigurnosti vezana uz ono što Vam se dogodilo, kao i ona vezana uz današnju situaciju, podijelite s njom. Psihijatrica ipak najbolje poznaje cijelu Vašu situaciju i znati će Vas najbolje posavjetovati. Ne morate osjećati nelagodu povjeriti joj se vezano uz Vaše dileme i pitanja.

Srdačan pozdrav,
Vaš Hrabri telefon