HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


volontiranje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

D.M.

10.09.2004. 21:27

Htjela bih volontirati i zanima me da li postoje centri po nasoj zemlji (ja sam iz Karlovca) gdje bi se mogli pridruziti i volontirati ili je sve locirano na jednom mjestu.
Imam 20.g. studiram i zanima me najbolji nacin kako uskladiti dvoje stvari koje su mi vazne (biti od pomoci ali i biti fokusirana na studij).
Mislim da je jako dobro sto postoji ovakav forum ali mi je zao sto mnogima nije dostupan u pravoj mjeri i zato bi bila jako sretna ako bi mogla pomoci u praksi.
Hvala.

Hana, Hrabri telefon

18.09.2004. 17:53

Bok!
Postoje mnoga mjesta na kojima možeš volontirati, no sve ovisi o tvom interesu i onome što studiraš te naravno mjestu gdje živiš.
Ukoliko te zanima volontirati na Sos liniji ili voditi grupe s djecom,baviti se pomagačkim radom, slobodno nam se javi na Hrabri telefon u ured (01 3793 000) pa ćemo vidjeti što ti se sviđa, a postoji i volonterski centar koji ima popis svih mogućih mjesta gdje možeš volontirati.
Pozdrav,
Hana

Dinka

22.04.2005. 09:30

Zanima me sve što ima veze s logopedijom. Gdje bih mogla volontirati?

Marija Krmek, prof.

19.12.2005. 11:44

Draga Dinka,

znam da odgovor dolazi jako kasno, ali evo ako si još uvijek zainteresirana... Možda bi bilo najbolje da nazoveš volonterski centar spomenut u prethodnom odgovoru, tel. 30 13 736. Možda će oni znati u kojoj volonterskoj udruzi su potrebni logopedi. Sretno!!!

minja

27.02.2006. 20:56

Bok Hana.

Zanima me primate li u volontere i starije (teško za priznat, ali nakupila sam 42 godine..).
Trenutno imam nešto viška vremena i rado bi bila korisna. Po stuci sam dipl.socijalni radnik. Istina nikad nisam radila u struci osim volontiranja u studenskim danima preko centra za socijalni rad. (rad sa maloljetnim delikventima, prisustvovala susretima djece i rastavljenih roditelja i sl.)

No ukoliko mislite da mogu nekako pomoći, popričati čemo, pa možda nešto iz mog ostalog radnog iskustva bude i korisno iskorišteno.

Sa štovanjem,

Minja