HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Zlostavljanje psihicko i fizicko


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

abcabc2013

01.08.2014. 00:30

Pozdrav. Prvo ne znam gdje da počnem ima mnogo toga. Sve je zapocelo kad sam bila djete dosta rano oko 7_8g. sam imala.
Pocela su verbalna vrijedanja poprilicno cesta i agresivna uz to i fizicki precesta udaranja sibom i gadanje predmetima ( slape pernice puderi pijati...) mozda pari klasicno i smijesno no nije bilo prolazno ili rijetko nego svaki put sve gore i cesce i razlozi su postajali sve nelogicniji. Sjecam se kad sam u 5. osnovne dobila 1 iz povijesti, mater je skroz poludila cijelo popodne je histerizirala na mene i tukla cak nogom svon snagom u straznji dio. Kad je pala noc mislila sam da je stalo isla sam lec, no ubrzo je pocela opet zivcanit i digla me iz kreveta nastavila... Godinama me vrijedala da sam kurva da se rjesila jednog đavla (oca) i dobila drugog (mene)
. Iz dana u dan sam slusala da sam joj unistila zivot da me tribala pobacit i sl. Fizicki i psihicki kontakti su se nastavljali.
Kad dosla do tinederske dobi smanjilo se jer znala sam se obranit i sl. No i tada je bilo vrijedanja da sam kurva glupa , znala me u nespremnosti pocupat za kosu gurnit pogodit itd. Kad sam imapa prvu vezu (sa 18 g.) non stop se mijesala pritila da ne smin bit u vezi . Jednu vecer u spavanju je upala u sobu pocevsi mr tuc i cupat. Takodet se mjesala u prijateljstva npr. kad bi trazila pomoc od prijazeljice i kad bi joj neke stvari rekla matet bi zanjekala i sve okrenila protiv mene da kakva sam ja to kcer tako ruzno pricam o materi i sl. i naravno poslije mi niko nije vjerova. Posto je pritisak bio veci i veci bila sam primorana cesce odlazit kod oca gdej sam mogla bez stresa zaspat i jest, kasmije je i sestra dolazila da mater skroz ludi , posto je mater iznerviralo to dosla je kod oca vidit sta mi "izvodimo". Nedugo je isprid oca i babe pocela histerizirat i napadat , krenila je sakama na nas i lupa t od stol. Kad sam napunila 20 pocela sam se intenzivnije branit i posto si zakoni pocli bit stroziji bilo je lakse se branit. Iako je i dalje znala verbalno napadat da sam neradnica klosarka kurva glupa , pocela je sirit los ugled o meni rodbini i prijateljima, sto je znali ima neugodme posljedice (ujcvi i baba su poceli smatrat da ne vrijdim dovoljno da sam zla i sl. i da me zasluzujem neke stvari). Pokusavala sam skupljat pare da se odselim trazils sam kod prijateljica da me prime (nazalost ocito nisu bili to) no nisam uspila. Uvijek mi je bio najbitniji mir no njega nigdje. Zaradivala sam davala joj pare no kratko bi je drzalo to zadovoljstvo. Prije 2 godine kad sam usla u drugu vezu zapoceli su jos gori problemi , nije mi davala da uvodim momka u sobu i nagovarala bi babu da ga ne pusta. Pocele su obje njega maltretiratda in zeli ukrast kucu da je klosar beskucnik neradnik i sl. Mater je sirila lazi o njemu. Pocela je uznemiravat njegovu rodbinu , djed od momka dobio aritmiju (covjek s ugradenim srcem). Mater od momka je isto bila lose.Posto je opet zapocela me fizicki napadat i svaki dan vrijedat,takoder iz dana u dan mi je prihetila da cu letit iz kuce da sam visak
da i ovako nema mjesta da ce rec babi da me odjave sto je i radila na tome (nekoliko puta me izbacila kasnije promijenila i bravu - jos uvijek imam stari kljuc posto je razglasila da lazem i sl.). ,Momak i ja smo mjesecima pokusavali bit u podstanarima , mislili smo da ce se smirit no onda je porukama pocela vrijedat prijetit zlostavljat. Minjali smo brojeve mobitela. Kasnije kad sam opet dosla kuci nastavlja se grozna situacija u spavanje me tukla nogom i gurala najranije bi se derala na mene. Zvala sam policiju cak smo momak i ja skupa isli no rekli su da oni tu vide samo socijalno da to nije za njih. Zvala sam socijalnu zena je sama odmaj zakljucila da nemam slobodu razgovarat ( preko telefona su se baba i sestra cule da me vrijedaju da sam bolesna glupa i sl.) Kad sam nabavila psa mater mi je prijetila da ce ga pustit otrovat i sl. Govori mi iz dana u dan da se kurvam da zribam izgon da ce me potrat iz drzave da mi se svi rugaju govore svasta o meni (susjedi i sl) . Prekjucer je od materine prijateljice brat dosa bio je potpuno pijan i nepristojan, na ulici je poceo prijetit momku da ce vidit da ga ne zeli na ulici vidit i sl. Kasnije kad sam htjela uc u kuci taj čovjek bio je na vratima uopce se nije tija maknit i uz to poceo me nazivat maco sta je maco sta smo ljuti i tako. Iduci dan kad je dosla njegova sestra pokusala sam ljudski pricat no u mom me dvoru napala pocela se derat i vrijedat , posto je nisam mogla smirit zvala sam policiju sto su je kasnije upozorili da ceje morat privest ako nastavi (ta materina prijateljica ima dosjee o kurvanju i sl.) . Umjesto da me brani mater me napala zbog toga prijetnjama i gurnila mr i udarila (sve sam snimila). Takoder je rasirila klevetu da se momak i ja drogiramo da smo joj provalili i sl. Imam jos mnogo toga ..... i dakaza i svjedoka...

Savjetodavna linija, za djecu

07.08.2014. 15:15

Draga „abcabc2013“,

s obzirom da si nam se javila i na naš e-mail, komunikaciju možemo nastaviti tim putem.

Hvala ti na tvome javljanju forumu,

Tvoj Hrabri telefon