Kardijalna kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 51 | Broj poruka: 108

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Niski tlak


Autor Poruka

Gordana

05.08.2003. 17:53

Imam 35 godina i niski tlak, česte glavobolje u predjelu čela i očiju, osjećam pritisak u tom području. Koji su načini da se tlak povisi, osim lijekova, kave, crnog vina i sl.

Hvala

dr. sc. Darko Anić

28.09.2003. 22:27

Niste naveli koliki je Vam je tlak. Mnoge zene sasvim normalno funkcioniraju s tlakom od npr. 80/60 mmHg. Simptomi niskog tlaka su opca slabost, smetnje vida, omaglica, pa sve do sinkopa. Niski tlak koji ne dovodi do tih simptoma ne smatra se pravom hipotenzijom. Opcenito se moze savjetovati bavljenje umjerenom tjelesnom aktivnoscu, izbjegavati dugotrajno lezanje, spavati na visem uzglavlju. Potrebno se savjetovati s kardiologom. Ceste glavobolje u predjelu cela i ociju mogu biti posljedica drugih stanja, kao npr. problemi sa sinusima.

mirjana

04.05.2004. 10:57

neznam dali imam niski tlak ali stalno mi se spava, radim zahtjevan posao u uredu koji zahtjeva podosta službenih puteva, redovito idem na fitness!
Kome da se obratim za pomoć!

Cybermed

04.05.2004. 11:30

Poštovana gospođo Mirjana,

Konzultirajte svojeg liječnika obiteljske medicine.