Kardijalna kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 51 | Broj poruka: 108

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


operacija


Autor Poruka

martina

18.05.2002. 16:37

Moj otac očekuje operaciju na srcu prilikom koje bi mu trebale biti napravljene premosnice. Ove zime prebolio je upalu pluća. Do danas kašalj nije prestao (napadaji) i pojavile su se teže želučane smetnje (slabost, povremeni podražaj na povraćanje, neredovita stolica, mučnina, sva hrana mu je slatkog okusa i "teško" mu pada na želudac).Naišli smo na prospekt u kojem se reklamira RUPURUT pa nismo sigurni da li bi on te tablete ,s obzirom na gore navedeno, mogao uzimati i da li bi one polučile kakav pozitivan efekat. Molim vas što da učinimo kako bi tata mogao bar malo normalnije jesti i ojačati za predstojeću operaciju. Hvala

dr. sc. Darko Anić

08.10.2002. 23:59

Vaš otac slobodno može uzimati RUPURUT da si olakša probavne smetnje. Taj lijek spada u skupinu antacida koji prvenstveno ublažuju simptome gastroezofagealnog refluksa, ulkusa želuca ili dvanaesnika: nelagode, osjećaja punoće i boli u žlicici. Zbog navedenih tegoba preporučio bih mu i detaljan internistički pregled (pulmološki i gastroenterološki, te kardiološki) pred operaciju.