Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


crvena bradavica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

visnja1

03.07.2013. 22:30

Poštovanje, molila bi vas neki odgovor na moje pitanje, koje me malo brine, ...
Imam djevojčicu od 7,5 godina, i prije par dana smo primjetili da joj je jedna cica malo ,malo veća a bradavica crvena, kao da je upaljena????
malo sam se zabrinula, neznam što bi to moglo biti, i da li je nešto za brigu.....
hvala puno .

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

10.07.2013. 09:40

Povećanje žljezdanog tkiva dojke i upala su dosta česta pojava u ovoj dobi. stavljajte obloge od vode sobne temperature i ako ima bolove povremeno možete dati 250 mg paracetamola.

visnja1

10.07.2013. 23:55

Hvala na odgovoru. Umeđuvremenu smo otišli do pedijatrice, i rekla nam je da je vjerovatno sa nečim iziritirala..... i dobili smo kremu Belogent koju smo mazali pet dana
To se na moment povuklo,ali opet se pojavilo, Kad smo na moru onda joj baš jako pocrveni i dolazi da izražaja,. Da li postoi kakva određena terapija i kako to prolazi, ,?? malo me to zabrinjava...... ???Da li trebamo opet lječniku...???.Zbog čega to nastaje, da li je opasno. Ps, probat ću sa vašom terapijom,.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

14.07.2013. 20:25

Ako je koža na bradavici ljuskava tada se treba ponovno javiti na pregled, inače možete pokušati s terapijom kako sam već napisao ranije.