Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Lipomastija ?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

AHMO

20.08.2011. 12:10

Pozdrav, ukratko da ispricam. Bradavice mi nikako nisu uredu, mozda je to normalno jer sam u pubertetu, imam 15 god, to mi prije nije bilo, istina, imam malo viska kilograma ali sumnjam da je do toga. Znaci na nizim temperaturama( u vodi) i tako bradavice se ukrute i nista se ne primjeti, ali na vecim temperaturama one se rasire i bas upadaju u oci. Bavim se bodybuildingom i mnogi su mi govorili da je velika sansa da te to prodje ako budes radio dobar kardio trening i ako budes imao dobru ishranu. Medjutim, neki pisu da je jedino rjesenja operacija s kojom ce mi se bradavice smanjiti. Sada sam ja htio vas da pitam, da li je moguce dobrim kardio treningom i tegovima to da rijesim ??

Darko Richter, dr. med.

22.08.2011. 23:00

Nemam precizni dojam da li si muško ili žensko, a u svakom slučaju, bradavice nisu moje područje interesa. Pitaj na forumu estetske kirurgije, isto na Cybermedu.