Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


pitanje o detetu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mira

03.06.2002. 14:31

Postovani, posto sam strasno zabrinuta, interesuje me koji moze da bude uzrocnik boli u potiljku moje sestricine od 5,5 g, uz povracanje, i cesto spavanje(3-4 puta popodne).Znam da su podaci sturi, ali me zanima da li je to cesto kod dece, da li mora biti nesto opasno i otprilike na kakvu bolest to moze eventualno da lici. Uplasena tetka Mira

prof dr sc Ana Votava-Raić

03.06.2002. 21:04

Cijenjena gospođo, podaci koje navodite indikacija su za detaljan pregled uz odgovarajuće laboratorijske i druge pretrage, najbolje na nekom kliničkom pedijatrijskom odjelu. Samo isključenje nekih stanja (ima ih i bezazlenih) ili bolesti (nažalost, ima ih i ozbiljnih) može Vam donijeti mir. Moje nabrajanje liste tzv. diferencijalne dijagnoze (svega što dolazi u obzir) neće Vam značiti ništa. Stoga, savjetujte roditeljima da odvedu dijete pedijatru. Od srca Vam želim da što prije riješite problem na Vaše zadovoljstvo.