Oralna patologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 223 | Broj poruka: 567

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kroničan zadah


Autor Poruka

andjela0808

08.02.2012. 22:35

Pozdrav!!! Naime ja redovito posjećujem stomatologa,imam zdrave zube,ali imam jedan problem!!! Ja mislim da patim od kroničnog zadaha ili kako vi to kažete Halitoza...Svim silama želim stati na kraj tom problemu,ali mi nikako ne uspjeva... I kad nemam zadah ja mislim da ga imam,nemogu se opustiti i mislim da je to postao na neki način moj psihički problem...Mene zanima jel mi možete pomoći,želila bi napraviti stručni pregled,jer sam počela izbjegavati ljude oko sebe,najradije šutim jer se bojim da će oni to primjetiti sad(((... Vas bi zamolila ako mi možete dat koji savjet i još bolje preporučiti nekog stomatologa u Splitu koji bi mi pomogao,puno bi mi značilo...Hvala!!!

Prof. dr. sc. Dolores Biočina Lukenda, dr. med. dent.

27.04.2012. 15:50

Poštovana,
kao što i sami kažete najbolje je učiniti pregled, slobodno se naručite u Stomatološkoj poliklinici Split kod spec.oralne patologije.
Tu ćemo uzeti detaljnu anamnezu, napraviti klinički pregled i sve što je potrebno u svrhu dijagnostičke obrade te zaključiti imate li uopće objektivno elemenata za neugodu zbog neugodnog zadaha.
Srdačan pozdrav