Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


Bolna čeljust


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

123456y

16.06.2011. 12:16

Poštovani,
pije nekoliko mjeseci sam osjetila pucketanje u desnom dijelu čeljusti, nakon toga nemogu više normalno otvoriti usta. Osjećam sve veću bol. Nemogu ni pregristi koricu kruha a da me ne boli. Nakon savjetovanja sa svojim zubarom, rekao je da mi se pomaknuo disk između čeljusti i lubanje, i da bi bilo potrebno nositi jedan aparatić nekoliko mjeseci da bi se to ispravilo. Mene interesira dali se to može riješiti na koji dr.način i dali socijal pokriva dio troškova,s obzirom da moj zubar traži 1000 kn, koje ja nemam, a nemogu jesti!
Unaprijed se zahvaljujem

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

31.07.2011. 13:30

Simptomi koje opisujete nisu u direktnoj svezi s mojoj užom specijalistikom te Vam preporučam posjet Stomatološkom fakultetu gdje će Vas sukladno Vašim potrebama uzeti u obradu. Ne dozvolite da se simptom boli udomaći, isto tako ukoliko ste sad možda i bez simptoma preporučljivo je napraviti dijagnostiku i adekvatnu terapiju da se izbjegne ponovno javljanje simptoma...