Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


GUMICE NA TROJKAMA


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

sunrise

24.06.2007. 15:00

stavila sam aparatic prije mjesec dana i na zadnjem pregledu zubar mi je dao gumice koje moram nostiti kada spavam i sto cesce mogu...stavim ih na gornje i donje trojke(vadila sam gornje cetvorke)
posto moji zubar nije bas rijecit zanima me cemu one sluze???
i jos nesto,na zadnjem pregledu,moji je ortodont pricao sa kolegom i rekao je:" ovdje cemo staviti dva mala implantanta" (vadila sam gornje cetvorke) sta to znaci??toliko me bilo strah kada je to rekao da se nisam usudila nista pitati
Unaprijed hvala

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

15.10.2007. 23:15

žao mi je da se nisam javio na vrijeme ali sad svejedno želim savjetovati prije svega da se s ortodontom porazgovarate o svemu što Vas interesira jer iz ovih pitanja nije jasno o čemu se radi. Naime, gumice su standarna ispomoć u ortodontskoj terapiji, a implantati mogu biti svakojaki. Ali, ako se možda Vaš ortodont nalazi u maloj skupini naprednih ortodonata koji koriste mini vijak implantate da bi bolje kontrolirali situaciju i mehaniku u ustima onda čestitam no svakako takav bi kolega treba i imati spremne odgovore na sva vaša pitanja i ne dozvolite da Vaša pitanja ostanu neodgovorena.

Srdačan pozdrav