Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


intermaksilarne gumice bez trojke


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivana18

26.01.2008. 17:40

trebala bi dobiti gumice,čula sam da se obično stavljaju na donje šestice i gornje 3.problem je u tome što su meni trojke iza dvojki i zbog toga nemogu dobiti aparatić fikni na donje zube,pa se ortodontica odlučila za gumice.zanima me hoću li morati nositi gumice na dvojkama ili kako to funkcionira?

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

30.01.2008. 09:55

malo mi je neobično da postoji limit u lošem položaju zuba da bi se stavile bravice kojima i je zadatak da poslože zube... isto tako ne vidim problem u nošenju gumica na bilo koem zubu ako za to postoji potreba no u pravu ste da se vrlo često u našoj populaciji nose na donjim "šesticama" i gornjim "trojkama".... no da li Vi trebate i koje gumice trebate nažalost iz razloga nedovoljne količine podataka iz Vašeg opisa ne mogu procijeniti... molim detaljniji opis stanja ili ugovorite osobno pregled kod nas u ordinaciji... pregled ne košta i naručujete se na 01 3703498