Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


ispravljanje sa 26 god


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

06.09.2010. 22:02


Imam 26 godina i donji zubi su mi jako neravni, umnjaci su izgurali donje trojke i jedna jedinica mi ide preko druge (dosta je izašla vani, kao da nema dovoljno mjesta za nju), ja bih to želio ravnati ali stomatolog mi je rekao da ne mogu pošto imam 26 god.i da je prestala rasti čeljust. pogotovo nikako donje trojke. predložio mi je da se vadi jedan donji zub i onda nešto naravna. dali bih ja mogao ravnati takve zube? i dali bi se mogle ugurati trojke unutra pošto mi još rastu umnjaci i imaju utjecaja na prve zube?

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

15.10.2010. 00:25

Za ortodonciju kao što sam već mnogo puta na forumu spomenu nije nikad kasno.... Način rješavanja prepustite ortodontu ... stoga što prije se odlučite to će Vaše stanje sigurno biti jednostavnije riješenohappy Situacije, slične Vašoj, redovna su pojava kod nas u Ortoimplantu i uspješno ih rješavamo ....01/3703498