Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


je li moguce?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

sara_86

11.02.2007. 19:05

imam 22 god. i rodjena sam s palatoshizom. to sam sredila s 2,5 god. ali su ostale neke posljedice, kao npr. uska vilica. vec sam imala dva mobilna aparatica ali mi nisu pomogli. sve je to islo dosta sporo upravo zbog palatoshize, a ni ja nisam bila ustrajna jer nije bilo rezultata pa sad imam ocajno krive zube. moj ortodont je htio da izvadim cetvorke, da se napravi mjesto ostalim zubima ali nisam htjela. jedan apsolvent stomatologije mi je rekao da mogu ispraviti zube fiksnim aparaticem pa me zanima da li cu stvarno moci ispraviti zube s obzirom da je deformitet poprilican (dvojke su kriticne).

unaprijed HVALA!!!

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

28.02.2007. 10:30

Upravo fixni aparatići mogu pomoći no svakako treba napraviti dobru dijagnostiku kako bi se onda sve moglo bolje procijeniti. Ortodont nakon uzimanja otisaka i procjene situacije trebao bi biti u mogućnosti dati kvalitetno rješenje. Besplatan pregled možete dogovoriti i na www.drstomatolog.com