Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


Kaos :D


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

tonka007

31.03.2010. 20:25

Od kud početi?

Htjela bih riješiti problem mojih ZUBI. Ajde da počnem od zagriza. Donja vilica mi je jako uvučena i kao mala nosila sam aparatić za ispravljanje čeljusti 6 godina, i malo se popravilo ali je zagriz još uvijek jako loš. Sada imam 23 godine. Radi aparatića rečeno mi je da 2 ili 3 zdrava zuba moram vadit na doljnoj čeljusti pa sada imam rupe. To su jedna dvojka s lijeve strane i trojka i petica s desne strane. Gornji zubi!!!AHHHH. Narasli su prema van. Trojke nemaju korijen i još uvijek su mliječni. Rečeno mi je ako do sad nisu ispali da niti neče. Evo sad kad tjeram neku karijeru želim osmijeh kojim ću pokoriti klijente, pa bih molila za savijet od kud počet. Također, čula sam jako dobre preporuke za Vas, i evo ovim Vas putem kontaktiram. Također čula sam nešto o tome da "lomite" čeljust i slažete zube. Eh sad jel to točno, ne znam. Hvala. Antonija

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

06.05.2010. 01:00

Poštovana...
sudeći po broju problema koje ste naveli... očito je došlo vrijeme za kompletan proces sanacije koju rado zovemo oralna rehablitacija. Vjerujem da mi u Ortoimplantu imamo sveobuhvatno rješenje za Vas. Trebalo bi početi s ortodontskom dijagnostikom kojom se najjednostavnije i bezbolno ustanovi stupanj problematike i na osnovu analiza isplanira cijeli proces rehabilitacije. Na pregled se naručujete na 013703498 a ostalo se sve događa svojim slijedom. Dijagnostika, plan terapije, prezentacija, a bitno je i da se ortodoncija, i sve ostale grane stomatologije kod nas nalaze na jednom mjestu, stoga slobodno nam se obratite.
Što se tiče kirurškog aktiviranja i ubrzavanja procesa u ortodonciji - zovemo ga kortikotomija - o njegovoj potrebi i vrsti zahvata ionako nije lako niti u par rečenica reći ono neophodno, pa to najradije obavim u procesu prezentacije plana terapije. Ne bojte se, procedura je sigurna, efektivna i brza jedino je, budući da je relativno nova u Hrvatskoj (iako mi već imamo višegodišnje iskustvo) pacijenti jednostavno krivo doživljavaju.
S nestrpljenjem Vas očekujemo u Ortoimplantu.