Stomatološka protetika


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 80 | Broj poruka: 246

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


problem


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

irie

03.12.2009. 23:25

vec 3-4 dana boli shestica gornja desna , otek'o mi je obraz a ne pada mi na pamet da idem kod zubara , bar ne josh uvek ... pijem antibiotike da splasne otok , a kad me bash zaboli zub , popijem brufen , mada me danas nije boleo zub , samo obraz koji je natechen ... na toj shestici mi se polomilo parche pre oko godinu dana, i to ne u sredini nego sa strane samo mala rupica, dok sam jeo i nisam ni ishao da sredim to ... kad je pocheo da boli , pogledao sam ga malo bolje i video da je ta rupa mala sad pocrnela i pochela da se shiri ka sredini ... citao sam negde da je neka devojka imala isti problem i da se ispostavilo da je gangrena zuba . sta vi mislite o tome ? da li uopshte moze da se popravi zub ako je kvar sa spoljne strane ?

Dr. sc. Davor Illeš, dr. med. dent.

09.12.2009. 14:50

Gledati kako se zub kvari i nestaje nije baš neko dobro rješenje! Postoji niz metoda i načina kojima Vam baš svaki stomatolog može pomoći!