Cjepiva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 471 | Broj poruka: 2715

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


redoslijed cijepljenja?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Daja

03.02.2009. 18:05

Postovani,

Dijete ima 21 mjesec,nije primilo MPR odnosno Priorix radi stalnih viroza,proljeva ,bronhitisa pa nam je doktoric savjetovala da pricekamo.
Sad se uz redovna cjepiva zelimo cijepiti jos i Prevenar-om i Pneumo23,pa vas molimo da nam napisete kojim redoslijedom sada cijepiti i koji razmak izmedju cjepiva

Zahvaljujem unaprijed na odgovoru

Darko Richter, dr. med.

03.02.2009. 19:10

To bi trebala znati vaša pedijatrica, ali, vi hoćete nju kontrolirati.
Najprije MPR (Priorix) i Prevenar zajedno, zatim, za oko 2 mj. druga doza Prrevenara, a u dobi od oko 2 g. 6 mj. dati Pneumo 23.

Daja

03.02.2009. 23:40

Upravo tako doktore,uvijek provjeravam,jer trenutno zivim u "zabiti" i ovdje nemam povjerenja ni u koga. Ne bi vjerovali ovo sto cu vam reci. Dijete se cijepilo kombiniranim cjepivima 5u 1 i 6 u1 i to onako kako ste mi vi napisali u jedom proslom postu. <i kad sam ja donijela cjepivo 5 u 1 prvi put i rekla da mi cijepe dijete tim cjepivom,prisutna doktorica me je pitala sto sam ja to donijela? Kakvo je to cjepivo? I gleda ona to i cita uputstva!!!!!!!!! Nikad nije vidjela to cjepivo.I na kraju ja nisam dala da mi cijepi dijete jer me ona pita da zasto to i dal je dijete bilo u bolnici il boluje od neke bolesti?!!!!!!!!
Eto doktore razloga zasto vas ja ovako gnjavim. Mi u manjim sredinama nemamo izbora i uvijek moram traziti i vase cijenjeno misljenje jer zaista imate veliku reputaciju,te imam povjerenja u ono sto mi kazete.

Puno pozdrava

Darko Richter, dr. med.

04.02.2009. 10:50

Pa tko ga je na kraju cijepio?
Koji je poštanski broj (dajte samo prve dvije znamenke) te "zabiti"?