Cjepiva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 471 | Broj poruka: 2715

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Redosljed cijepljenja


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivastefsa

21.01.2008. 10:45

Sin će u 5.mjesecu navršiti 3 godine.Do sada je cijepljen redovito po obveznom programu cijepljena u RH,željela bih ga cjepiti dodatno protiv hepatitisa A I B,vodenih kozica,pneumoka,te krpeljnog meningoencefalitisa(živimo u Daruvaru).Molim vas da mi odgovorite kojim redom da ga cjepim,koja cjepiva preporučate i u kojim razmacima.Unaprijed hvala!

Darko Richter, dr. med.

21.01.2008. 16:55

Sin će u 5.mjesecu navršiti 3 godine.Do sada je cijepljen redovito po obveznom programu cijepljena u RH,željela bih ga cjepiti dodatno protiv hepatitisa A I B,vodenih kozica,pneumoka,te krpeljnog meningoencefalitisa(živimo u Daruvaru).Molim vas da mi odgovorite kojim redom da ga cjepim,koja cjepiva preporučate i u kojim razmacima.Unaprijed hvala!.
Hepatitis A i B: TWINRIX pediatric, 3 doze po shemi: 0, 1 6 mj.
Vodene kozice: Varilrix, 1 doza.
Pneumokok: Pneumo 23, 1 doza sada i ponoviti za 5 g.
Krpeljni meningoencefalitis: FSME Immun Injekt, 3 doze po shemi 0,3, 9 mj.

Ja bi dao najprije Varilrix i Pneumo23 na istoj viziti. Nakon 6 tjedana Twinrix pediatric i FSME, prve doze, dalje svako cjepivo po svojoj shemi. Sa 8-10 g. ponoviti Pneumo 23.