Cjepiva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 471 | Broj poruka: 2715

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Ukoćenost u leđima


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

TomaSplit

03.03.2013. 12:30

Dobar dan.Moj sin se cijepio kombiniranim cijepivom u 4mj.2012 s 2ipo godine.Dan iza oko ,13h dijete se nije moglo ispraviti pošto je mali nismo uspili skužit toćno mjesto boli ali bila je ukoćenost u predjelu bubrega.Postavljali smo ga na noge ali nije moga .Nije imao temperaturu tako da je hitna rekla da nema potribe da dolazimo.Situacija je sama od sebe prošla oko 21h kao da ništa nije bilo.Doktorica kaže da nemoguće da je od cijepiva te da je nekakva viroza.Hvala i pozzz iz Splita.

Darko Richter, dr. med.

03.03.2013. 16:40

A pitanje glasi?

TomaSplit

04.03.2013. 11:55

Pardon.Dali mu je ovo gore navedeno nuspojava od cijepiva te ako da,da mi bolje objasnite jer moja doktorica to nije i nezna,hvala.

Darko Richter, dr. med.

04.03.2013. 20:55

O kojem je cjepivu riječ? Vama je cjepivo - cjepivo, sve isto, a kruh kupujete sa sjemenkama, raženi, s maslinama, bijeli, polubijeli, rustiku, kukuruzni, od krumpirova tijesta, itd. Kada ćemo mi na zelenu granu?

TomaSplit

05.03.2013. 13:50

A moj doture,šta ja zna.Neko ide u školu da to zna,dok oni meni to nabroju ja zaboravi.Slušajte neko triba i seljak bit.Znan da san pitala jeli triban kupit a oni su mi rekli da ne da sad to država pokriva a maloj san kupovala 5u1 pa predpostavljan,nazvat ću pa ću provjerit.A šta se tiće kruva ni to neznan ja ga pećen i domaće brašno iman.
A na zelenoj grani san ja već.Ja virujen medicini dok got mi objasni lipo a ova moja dok.sve nešta bezveze mi objasni a da sad se diran u to znate kako je u malomn mistu nema se baš izbora.Majćinski instikt mi kaže da je nuspojava.U pravu ste da se triban bolje informirat a onda ću u školu opet pa na fax a ko će polje radit....Evo vidite sad ja dvi ure ovde badan.Recite vi meni dali ste se susreli s slićnom nus pojavom.Danas mi je od male pedijatrica rekla da ga je to ubolo u nervni živac .Znaći do sada dva razlićita mišljenja a s vašim će bit tri.A šta mi je ćini onda.

Darko Richter, dr. med.

05.03.2013. 18:05

Sada baš ne znam o kojem je cjepivu riječ, jer, s 2 i pol godine nije na rasporedu baš niti jedno.
Majčinski vam je instinkt dosta slab, a i ono ubadanje u živac je dosta glupa pretpostavka, inače, da jest, ukočio bi se dok je još igla gdje jest. A niti to niste rekli, gdje je uboden.
Tako da imate sada i treće mišljenje, pa vadite srednju vrijednost.

TomaSplit

05.03.2013. 22:45

Danas san cili dan pregledavala vaše postove tako da san i oćekivala cinićan odgovor,hi hi.Šta se tiće majćinskog instikta rećiću van jedno da samo mama mamu u tom može razumit izvinjavavam se ako vi u gaćama imate nešta drugo pa se krijete iza svog imena.Falili ste nije meni glupa prepostavka već Vaše kolegice fakultetski obrazovane doktorice,doktorici ću se pozvat na vas i reć joj da ste rekli da je glupa.
Moj doture meni se ćini da ste vi dobro plaćeni da odgovarate na pitanja a taj vas posa strašno iritira al dobre su pare.Oćekujete da Van se pitanja postavljaju kratko jasno i književno eee,okanite se ovog posla vidin ja da ste pod steson.Velik pozz od zdravog seljaka.

Darko Richter, dr. med.

06.03.2013. 22:50

Veliki pozdrav od još zdravijeg buržuja.
Seljake cijenim, ali, oni su prolazna klasa u povijesti. Buržuji će potrajati.