Cjepiva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 471 | Broj poruka: 2715

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


vodene kozice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivencija

12.04.2009. 22:25

Postovani,
prije 20 dana sam cijepila 18 mjesecno dijete varilixom. sama nisam prebolila bolest, te sam se htjela i ja cijepiti ali sam na uporno odbijanje svoje doktorice odlucila pricekati neko vrijeme i kasnije se cijepiti. medjutim prije par dana sam ih dobila, a danas i moje dijete, pa me zanima jesam li se mogla zaraziti od njega i hoce li njemu cjepivo ista ublaziti bolest, ili ju je mozda moglo i potaknuti!?
unaprijed hvala na odgovoru!

Darko Richter, dr. med.

13.04.2009. 10:20

Potaknulo ih sigurno nije. Može biti da je dobila vakcinalne kozice, a takve ste od nje moglipokupiit i vi sami. U tom ste se slučaju ujedno i cijepili. Mežutim, ovo najviše izgleda kao divlje vodeen kozice. Sigurno znate da li ste bil izloženi vodenim kozicama unazad 3-4 tjedna.

ivencija

13.04.2009. 15:45

Postovani doktore,
Hvala Vam na odgovoru! Kako sam ja pobornik cjepiva drago mi je sto je moje misljenje da je dijete obolilo pogresno, tj. jucer se pojavila samo jedna tockica i povisena temp. danas nema nicega. U svakom slucaju, pratimo situaciju dalje, a Vama jos jednom hvala i srdacan pozdrav!