Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


dabroston


Autor Poruka

anka

07.06.2006. 14:26

Danas sam od doktorice dobila dabroston tablete koje mi je na neki čudan način objasnila kako se uzimaju tako da sam vrlo malo upamtila.
inače bila sam kod ginek na ultrazvuku i rekao mi je da na desnom jajniku imam cistu promjera 3mm te da će mi dalje moja doktor objasniti.On mi je rekao da je to uredu(normalno) s obzirom da sam bila na ultrazv za vrijeme menstruacije.
Nakon nenamjernog spontanog pobačaja(kiretaža 4.5.06.) ovo mi je prva menga i to sam ju dobila 29.5. i još traje, a danas je 7.6. Moj normalan ciklus je 4 dana.kad sam mu ovo rekla za mengu onda mi je rekao da uzimam dabrostone 3 mjeseca.
Sad bih Vas zamolila da mi nešto malo više kažete o svemu počevši o toga je li uopće potrebno uzimati te hormone i kako se uzimaju ta možda druge savjete koje možete dati pročitavši ovo pismo.
srdačan

doc. dr. sc. Branko Radaković

26.06.2006. 12:48

Bez ginekološkog i ultrazvučnog pregleda ovim putem ja osobno ne bih Vam mogao preporučiti nikakvu terapiju. S toga, lijepo Vas molim, javite se svom ginekologu da Vam objasni o čemu se radi i što trebate učiniti prema Vašem sadašnjem ginekološkom stanju.