Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


??kontracepcija??


Autor Poruka

gabrijella

25.05.2006. 17:31

ma mene zanima koliko i hoće li uzimanje kontracepcijskih tableta(yasmin)imati utjecaja na akne?ako da,kada prestanem piti pilule,hoće li se akne vratiti?i to što svi pričaju za debljanje,mršavljenje,dlakavost i slične stvari...kakve su nuspojeve i nestaju li ubrzo nakon prestanka uzimanja pilula?kolika je vjerojatnost da se može zadrudnjeti dok se piju pilule?.............i zanima me samo još jedna stvar...nedavno sam popila 2 puta po dvije pilule za dan poslije,i dobila menstruaciju 10 dana nakon posljednje...je li to normalno?
malo kompliciram,ali hvala...očekujem pomoć što prije...

doc. dr. sc. Branko Radaković

05.06.2006. 10:48

Previše općenitih pitanja da bih Vam mogao precizno odgovoriti. Javite se Vašem ginekologu i porazgovarajte s njim. Vjerujem da ćete nakon toga imati više spoznaja o djelovanju i eventualnim nuspojavama kontracepcijskih pilula. Smatram da bi upravo zbog ovakvih pitanja prije početka uzimanja kontracepcijskih pilula svaka žena trebala obaviti razgovor sa svojim ginekologom.