Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Logest13


Autor Poruka

Manja

28.03.2006. 21:45

Menstruaciju sam dobila 6.11.2005. god. tada sam uzela i prvu tabletu Logesta, jer sam napravila pauzu od mjesec dana zbog uzimanja Klawax-a 14 dana. Inače pijem te tablete oko godinu dana uz tu pauzu. Problem je što i dalje imam krvarenje koje nije obilno ali je svakodnevno. Mama mi kaže da je to zbog te pauze, inače krvna slika mi je uredna. Da li to može biti povezano sa stresom, koji je kod mene dosta pristutan, hvala!
Napominjem oko 3 tjedna svakodnevno pijem Naglesin ( 275mg ) protiv bolova, jer mi se ugrađuje fiksni aparat, pa imam velike bolove hvala.

doc. dr. sc. Branko Radaković

05.04.2006. 09:19

Ne ulazeći u objašnjavanje mehanizama krvarenja koje bi bilo povezano s terapijom koju uzimate (Klawax, Naglesin) uzrok Vašim krvarenjima može biti Logest. Poznato je da niskodozažni oralni kontraceptivi mogu imati takve nuspojave, premda su one češće u početku uzimanja Logesta.
Obratite se Vašem ginekologu radi konzultacija.