Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4110 | Broj poruka: 48346

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Logest tablete


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Adri888

25.03.2020. 17:25

Ovako. Već 9 godina pijem kontracepcijske tablete. Trenutno pijem Logest. Danas sam 25.3.primjetila da očito jučer nisam popila tabletu što mi se prvi puta dogodilo od kada pijem. Popila sam tabletu od jučer i od danas. No zatim sam primjetila da sam blister započela očito u utorak, a ne u srijedu kako bih inače trebala. Inače zaboravljema tableta je 15.po redu s obzirom da sam očito dan ranije popila. Odnos sam imala dan prije nego sam zaboravila popit tabletu. U uputstvima piše da sada nastavim pit do kraja i bez pauze počet pit iz druge kutije. Postoji li šansa za trudnoću? Jesam li zaštićena sada, i kasnije? Trebam li očekivat menstruciju?

Ivo Balenović, dr. med.

26.03.2020. 10:50

Poštovana, nastavite s uzimanjem i bez pauze pređite na sljedeću kutiju. Zaštita se neće smanjiti i ne postoji mogućnost trudnoće. Dokle god uzimate tablete nećete dobiti menstruaciju, no moguća su oskudna probojna krvarenja tijekom druge kutije. Krvarenje će nastupiti tijekom pauze nakon druge kutije.