Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problemi s kontracepcijom


Autor Poruka

mayya

28.03.2006. 18:23

poštovanje! u priličnoj sam panici, stoga vas molim za pomoć. naime, koristim pilule Triqilar mjesec dana - redovno sam ih pila, no zadnju tabletu sam trebala popiti 23. 3. u 22h, a popila sam ju 24. u 16h. nakon toga sam 25. imala nezaštićeni odnos u kojemu je partner ejakulirao u mene. zanima me koliko je mogućnost da sam trudna, budući da još nisam dobila mjesečnicu (prošla su 4 dana od uzimanja zadnje tablete).
također, kada se najranije može koristiti kućni test za trudnoću?

doc. dr. sc. Branko Radaković

05.04.2006. 09:05

Bilo bi mi lakše odgovoriti na Vaše pitanje kada bi znao koja je to pilula po redu u sadašnjem ciklusu uzimanja kontraceptiva. No ukoliko sam dobro razumio, Vi ste uzeli pilulu 16 sati kasnije od vremena kada ste je trebali uzeti. Postoji mogućnost trudnoće!
Kućni test registrira trudnoću već prvi dan izostanka menstruacije.

andreja

22.05.2006. 15:21

molila bih vas savjet...u prvom tjednu uzimanja triqilar kontracepcijskih tableta najprije sam zaboravila popiti jednu, koju sam popila nakon 24 h zajedno sa sljedećom. dan kasnije zaboravila sam popiti ponovo tabletu, i tako tri dana za redom. nakon toga sam dobila menstruaciju.imala sam spolne odnose u tjednu prije (u pauzi između dva ciklusa) i u tjednu u kojem sam zaboravila piti tablete. postoje li šanse da sam trudna? kako da nastavim piti tablete?Kada najranije mogu napraviti test za trudnoću?