Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


yasmine


Autor Poruka

ana 26

31.03.2008. 09:40

Poštovana,
U petak sam dobila mjesecnicu i pocela piti yasmine , do sada sam uvijek imala obilne mjesecnice, medutim sada mi je skroz krvarenje stalo ( dva dana sam imala smeckasti iscjedak) , zanima me dali je to normalno ,inace nikakvih problema nemam , poput mucnine , glavobolje i sl , i mogu li nastavit sa uzimanjem tableta i dalje
hvala

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

31.03.2008. 12:55

Da, to je normalno. Nastavite piti.

cocore15

02.03.2018. 10:25

Poštovani,
Pijem već treću kutiju yasmin pilula.Pijem ih zbog problema s tenom i cistama. Primjetila sam da mi se kosa dosta prorijedila, jako mi je ispadala u zadnja dva mjeseca, kosu sam prala 2 puta tjedno i kod pranja mi je znalo ispast oko 300 vlasi, između pranja nisam primjetila pojačano ispadanje. Kod zadnjeg pranja mi je nije otpalo puno kose možda svega 50 vlasi, nadam se da će to prestat jer imam jako dugo kosu i primjeti se da je tanja. Ne znam dali je to možda bilo sezonsko ispadanje kose ili je povezano s yasmin.
Idući tjedan ću ić kod ginekologa i ne znam dali da ga tražim da mi promijeni pilule,budući da me taj gubitak kose dosta muči.
Ten mi se pročistio od akni, koža mi više nije masna. Molim vas savjet.

Ivo Balenović, dr. med.

02.03.2018. 11:15

Poštovana, prilikom uzimanja kontraceptiva kod nekih žena može doći do blagog ispadanja kose, posebice kod onih s genetskim predispozicijama za ispadanje kose. Riječ je o prolaznom stanju dok se hormoni u organizmu ne uravnoteže.