Pretilost


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 121 | Broj poruka: 389

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


molim pomoć


Autor Poruka

evita

27.05.2006. 13:37

visoka sam 1.63 i imam 70 kg molim vas da mi kažete kako da smršavim u mjesec dana bar 5kg ?? pokušavam dulje vrijeme ali ne uspijevam samo se sve više debljam..dali je moguće udebljat se zbog stresa,nervoze ??unaprijed hvala

Inano

27.05.2006. 19:28

Pozdrav. Ovako, ja sam ti visoka 1,73 i imala sam prosle godine doslovno 90 kg, za pola godine sam smrsala i sada imam 64kg. Nevjerovatno? Totalno sam izbacila bijeli kruh, sve sokove, svo slatko, tjesteninu. Ukratko, jela sam puno puno voca, povrca, crni kruh, ali ograniceno, kuhano i vode dosta sam pila. Drzala sam to jako dugo vrijeme i totalno izmijenila nacin ishrane, sada i ako uzmem slatko do je 2,3 puta u tjednu i to malo ili bijelo pecivo jer mi se organizam vec naviknuo na drugu ishranu. Isto tako vazno je da ne veceras. Iz pocetka ces misliti da nista ne ide, ali kasnije kada krene vjeruj da se isplati. Ne samo da ces smrsati, puno ces se bolje osjecati i sa drugom ishranom ce ti biti lakse. Pokusaj.

Hrvoje Iveković, dr.med.

28.05.2006. 21:40

Ovdje zbilja nemam što dodati, već zaželjeti Eviti puno uspijeha, a Inano-i iskrene čestitke na disciplini i postignutom uspijehu! Samo naprijed!