Pretilost


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 121 | Broj poruka: 389

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mršavljenje


Autor Poruka

pajan

07.04.2010. 16:15

Molim Vas ima li kakvih čajeva ili nešto sl što biste preporučili uzimati tijekom nekih dijeta??Što predlažete?? Zahvalna Doria

Mr. sc. Tamara Poljičanin, dr. med.

15.04.2010. 21:35

Čajeve ne bih preporučivala jer su to dijetetski pripravci. Jedini lijek prisutan na tržištu je Xenical i ako je nešto potrebno uvesti i ne postoje kontraindikacije preporučila bih njega.

pajan

19.04.2010. 12:10

U Vašem odgovoru na moje postavljeno pitanje, postoji li kakav čaj koji bi bilo dobro koristiti tijekom dijeta, piše da na tržištu postoji Xenical ako ne postoje neka ograničenja za njegovo korištenje. Čitajući o tom lijeku piše da se ne može uzimati ako postoji problem sa bubrezima i žući. Budući da sam ja operirala žuć i imam bubrežne kamence, navedeni lijek ne bi mogla uzimati pa Vas molim možete li preporučiti nešto drugo.

Unaprijed zahvalna

Mr. sc. Tamara Poljičanin, dr. med.

21.04.2010. 18:15

Operacija žući i bubrežni kamenci sami za sebe nisu kontraindikacije. Kontraindikacije su kolestaza (ne kolelitijaza) i kronični sindrom malapsorpcije koje Vi ne navodite pa bih Vam ipak preporučila Xenical.