Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


blefaroplastika


Autor Poruka

mama1

29.05.2009. 09:40

Zanima me cijena blefaroplastike, naime imam jako izražene podočnjake i dosta masnog tkiva na gornjim vjeđama što mi čak otežava i vid, a da ne pričam o izgledu. Imam 34 godine i problem je genetika jer i moja mama ima isti problem...Zanima me i trajanje oporavka. zahvaljujem na odgovoru

Dinko Tončić, dr. med.

31.05.2009. 13:30

Poštovana, u Vašem slučaju se najvjerovatnije radi o genetski uvjetovanim podočnjacima i prekomjernom masnom tkivu i koži gornjih i donjih kapaka. U ovakvim slučajevima svakako preporučamo korekciju kapaka, odnosno operaciju tzv. blefaroplastike. Korekcija gornjih ili donjih kapaka u okviru naše poliklinike iznosi 8000 kn, a korekcija i gornjih i donjih kapaka zajedno iznosi 120000 kn. Svakako se radi o jednoj od efektnijhih estetskih operacija - ponekad je čak riječ i o funkcionalnoj operaciji (ukoliko višak kože otežava podizanja kapaka ili ograničava vidno polje). Oporavak nakon ovog zahvata traje od tjedan do deset dana.

nela123

27.12.2012. 11:05

Postovani.
Takoder imam dosta masnog tkiva na gornjim vjedama sto jako ruzno izgleda zato sto na desnom oku ima vise. Naime ja cu sada napuniti 17 godina, mogu li svejedno koregirati gornje kapke?

Dinko Tončić, dr. med.

15.01.2013. 23:45

Poštovana, ovim putem je na žalost vrlo teško dati kvalitetnu informaciju, a bez prethodnog pregleda i konzultacija. S obzirom na tvoju dob, za sada nebih sugerirao ovakav zahvat osim ako se radi o vrlo izraženom problemu koji osim estetske može imati i funkcionalnu komponentu te ograničavati vidno polje.