Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


KOREKCIJA UŠI KOD DJETETA


Autor Poruka

237

07.11.2012. 16:00

Poštovani,
imam djevojčicu u dobi od 8,5 godina. Ima primjetno klempave uši. Zanima me koja je dobna granica za korekciju uši, kako se izvodi postupak, pretpostavljam da se radi o lokalnoj anesteziji (ispravite me ako griješim). Da li je moguće u Vašoj poliklinici obaviti zahvat, koja je cijena zahvata i koliko traje oporavak? Unaprijed hvala na odgovoru. Lijepi pozdrav!

Dinko Tončić, dr. med.

26.11.2012. 00:30

Poštovana, dobna granica za operaciju odstojećih uški je 5-6 godina i u toj dobi se izvodi u općoj anesteziji. U dobi od 8,5 godina se ova operacija može izvesti u lokalnoj anesteziji ukoliko dijete dobro surađuje. Ovaj zahvat u okviru naše Poliklinike izvodimo rutinski i sa puno uspjeha. Cijena ovog zahvata u okviru naše Poliklinike iznosi 8500 kuna za gotovinsko plaćanje. U svakom slučaju, prije svega bih preporučio pregled i konzultaciju o okviru naše Poliklinike, kako bismo točno vidjeli o kakvom se problemu radi kod Vaše kćeri. Ukoliko ste zainteresirani, možete nam se obratiti na mail: dinko@toncic.net.