Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Devijacija septuma


Autor Poruka

robinzonka

16.04.2011. 21:15

Poštovani,

Moj suprug ima devijaciju septuma, te ima problema sa disanjem, te boluje od alergijskog rinitisa. Želio bi otići na operaciju devijacije. Moje pitanje je da li se može prilikom operacije devijacije sepuma napraviti i korekcija deformiteta nosa i na vrhu nosa ima madež veličine zrna riže, te da li se to sve može izvesti na teret HZZO?

Unaprijed Vam se zahvaljujem

Dinko Tončić, dr. med.

01.05.2011. 23:15

Poštovana, zahvaljujem na Vašem pitanju. Korekcija nosne pregrade i estetska korekcija nosa se mogu izvesti u okviru istog kirurškog zahvata. Istodobno se može odstraniti i kožna promjena na nosu - ovisno o njezinom krakteru. Sam zahvat u okviru naše poliklinike izvodimo rutinski i svakodnevno. Estetsku korekciju nosa na žalost ne pokriva HZZO. Kako bismo dobili detaljan uvid u situaciju, prije svega bismo preporučili jedan pregled u našoj Poliklinici.

Angie91

02.07.2012. 15:35

Poštovani,

Prije mjesec dana sam bila na operaciji devijacije septuma, zanima me da li mogu ići na sunce/solarij?

Dinko Tončić, dr. med.

21.07.2012. 23:00

Poštovana, direktno izlaganje suncu tijekom ovog ljeta svakako neće pomoći , tako da bi bilo dobro da ipak malo pripazite !