Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Lipomastija


Autor Poruka

ikik

18.07.2012. 14:45

Lijep pozdrav. Vidio sam da je decko postavio temu s ovim provlemom. Ja imam 18 godina, i "muske sise" sam dobio prije tri godine. Znaci ginekomastija nije, samo su mi povecane bradavice. Kad je toplije to se uzasno ruzno vidi, a pogotovo kroz majice. Zanima me dali je moguce to rijesiti na neki drugi nacin ili samo estetskim putem? Hvala

Dinko Tončić, dr. med.

22.07.2012. 04:05

Poštovani, radi se o problemu koji je prisutan kod velikog broja muškaraca, a posebno kod onih koji drže do svojega izgleda i koji su osjetljivi na detalje ovakvoga tipa. Riječ je o žlijezdanom tkivu koje reagira na temperaturu i vlagu te dolazi do izražaja u području bradavice. Na žalost problemi ove vrste se rješavaju samo kirurškim putem. Riječ je o manjoj operaciji koju u okviru naše Poliklinike izvodimo rutinski i sa puno uspjeha. Naši pacijenti su u pravilu zadovoljni rezultatima i ishodom ovog zahvata. Ukoliko ćete biti zainteresirani za rješavanje Vašeg problema možete nam se slobodno obratiti na www.toncic.net. S poštovanjem i uz srdačan pozdrav, dr. Dinko Tončić !