Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Estetska kirurgija(reoperacija nosa)


Autor Poruka

ivanka225

15.02.2009. 20:05

Poštovani!
Kći mi je prije godinu dana korigirala nos i nije zadovoljna rezultatima. Ranije je ljepše izgledala, iako je sada profil nježniji. Naime, vrh nosa je malo previše skraćen i nešto je viši od gornjeg dijela nosa, koji djeluje pomalo udubljeno. Zanima me može li se uspješno obaviti operacija blagog povećanja cijelog nosa?
Ivanka

Dinko Tončić, dr. med.

23.02.2009. 00:35

Poštovana, prije svega bi trebalo obaviti jedan pregled kako bismo vidjeli da li bi uopće imalo smisla podvrgavati Vašu kćer drugom zahvatu. Ukoliko je rezultat relativno prihvatljiv, preporuka je da se nos ne dira. jer svaki dodatni zahvat sa sobom nosi i određeni stupanj neizvjesnosti. Ukoliko je pak riječ o većoj deformaciji, tada bi trebalo u dogovoru sa Vama odnosno pacijenticom razmotriti aktualno stanje i mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju.

Anm

15.12.2014. 10:10

Pozdrav! Imala sam dvije operacije nosa. Zanima me koliko je sigurno raditi treću posto sam htjela smanjenje nosa ali to nije pošlo za rukom zbog nestručnosti?. Nosne kosti su mi puno različite sa jedne i druge strane kao da imam dva različita profila i željela bih to napraviti s tim da napomenem da mi je nos sada malo širi nego li je bio pije prve i druge operacije sto me također smeta, kao i kolumela koja vuče (naginje u desno) koja je posljedica druge operacije.
Hvala na odgovoru

Dinko Tončić, dr. med.

03.08.2015. 08:15

Poštovana, zahvaljujem na upitu, nos je moguće korigirati više puta, ovisno o konkretnoj situaciji. Ukoliko postoji realna mogućnost za poboljšanjem izgleda i funkcije nosa svakako dodatna operacija dolazi u obzir. Moram istaknuti da ovakve situacije u okviru naše Poliklinike uspješno riješavamo na svakodnevnoj bazi. U svakom slučaju, prije bilo kakvog konkretnog savjeta bilo bi dobro da nas posjetite na pregledu i konzultacijama u Poliklinici dr. Tončić. U vezi detalja se možete javiti telefonski na broj 014618888 ili na mail info@toncic.net .