Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


ETNIČKI NOS


Autor Poruka

makati

26.11.2009. 12:50

Poštovani Doktore

Pošto je moja žena iz Azije željeli bismo izvrštit koreciju njenog nosa koji ima specifični izgled(Azijski),malo je ˝˝spljošten˝˝.Pa bi mi zanimala vaša preporuka u svezi konkretne situacije,okvirna cijena i sta bih mogli ocekivati.
Pozdrav

Dinko Tončić, dr. med.

03.12.2009. 00:15

Poštovani, vjerojatno i sami pretpostavljate da bismo nos morali pvro vidjeti kako bismo mogli procjeniti konkretnu situaciju i napraviti plan zahvata.
Svakako, možemo pretpostaviti o čemu se radi, ali često postoje bitne razlike od slučaja do slučaja, pa i sam stupanj "deformacije " je važan prilikom odabira tehnike i metode.
U ovakvim slučajevima često nam predstoji kompleksnija operacije ( sa tehničkog stanovišta ) , koja bi uključivala uzimanje kosti sa kuka, te ugradnju u koštani dio nosa, nosnice bismo vjerojatno morali sužavati , a vršak podignuti pomoću hrskavica sa uha.
Ovo bi bila procjena za korekciju jače izraženog "etničkog" nosa . Kao što smo naglasili, ovisno o težini "deformacije" i koraci koje bi operacija uključila bi varirali, a samim time i cijena ( od 10000 - 20000 kuna ).