Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Fenolizacija


Autor Poruka

biolab

22.10.2009. 14:15

Poštovani,

prije nekoliko godina sam imao zahvat uklanjanja nokta zbog urastanja i pri tome očito nije uklonjen cjelokupni korijen tako da sad normalno uz nokat raste i mali komadić koji izgleda poput poveće zanoktice.

Tražio sam moguća rješenja i dobio sam jedino informaciju da bi se ponovno trebao napraviti rez i ukloniti ostatak no, to mi izgleda previše invazivno pa sam na saznao za fenolizaciju.

Možete mi reći nešto o tome i gdje bi se to moglo obaviti?

Unaprijed Vam se zahvaljujem!

Dinko Tončić, dr. med.

24.10.2009. 17:50

Postovani, na zalost Vam ne bih mogao puno reci o navedenoj metodi, jer je ne izvodimo u okviru nase poliklinike. Koliko shvacam, radilo bi se tek o manjem kirurskom zahvatu, pa ne vidim razloga za zabrinutost.

biolab

25.10.2009. 23:45

Poštovani,

zahvaljujem na odgovoru.

Iskreno, cjelo to iskustvo mi je "prisjelo" pa ne bih htio ponavljati nešto previše invazivno ako postoji lakši način.

No, već kad spominjete manji kirurški zahvat... da li se takvo nešto može obaviti u vašoj poliklinici i kolika bi bila cijena?

Unaprijed se iskreno zahvaljujem!

Dinko Tončić, dr. med.

01.11.2009. 00:00

Ovim je putem teško reći bilo što konkretnije, jer nemamo pravi uvid u situaciju. Svakako, prema Vašem opisu bi se to moglo riješiti u okviru naše poliklinike, ali bih prije svega preporučio da nas posjetite na pregledu i konzultacijama . Mozete nam se slobodno obratiti i direktno, telefonom ili mailom.