Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Extreme makeover-u hrvatskoj


Autor Poruka

13.09.2010. 14:15

Iskreno jako sam nezadovoljan izgledam i zelim to promijenit..imao bi par pitanja dal doktori izvode potpuni makeover jer ja bi vise stvari operiao evo da nabrojim usi,nos,podocnjaci,donji dio brade,onda celjusnu kost i na licu imam oziljke od pristica i benova..sve u svemu u blizoj buducnosti napravio bi potpuni makeover jer mi je stvarno vise bad zbog izgleda a novac za cijelu makover glave zeljen potrosit 10 000 E u blizoj buducnosti..i dal ima doktor koj bi to obavio...i zanima me dal je moguce jer imam jako velik nos i dugacas spusten i grbu..stvarno je velik nekako dosta ga smanjit il uplanirat samo bi volio mali nosic..ono neznam previse o plasticnoj kirurgiji pa dal bi mi mogo neko dat odgovore na moja pitanja i rec mi kolka bi bila cijena za potpuni makover ove stvari sto sam nabrojao..sad

Dinko Tončić, dr. med.

20.09.2010. 23:40

Poštovani, nebi bilo korektno davati medicinsko mišljenje bez prethodno obavljenog pregleda i konzultacija. U svakom slučaju, za početak bi trebalo ustanoviti pozadinu Vašeg nezadovoljstva izgledom te donijeti odluku o mogućim opcijama.