Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smanjenje listova


Autor Poruka

anna26

09.11.2010. 17:00

Poštovani,

molila bih Vas informaciju u vezi estetske kirurgije. Nekako sam sigurna da će Vam moje pitanje biti smiješno jer nisam uspjela nigdje naći odgovor pa sumnjam da je izvedivo. Ali evo da probam: zanima me da li je ikako moguće napraviti smanjenje listova nogu? Normalne sam debljine i izgledam prosječno, osim tih listova koji kao da su sa nekih drugih nogu, jednostavno nisu proporcionalni sa mojim tijelom. Kako su prejaki, uvijek sam u hlačama i ne nosim suknje iako bih voljela a ljeti me baš stid tih nogometaških listova koje imam još otkad sam bila dijete - imaju jednaku širinu kao i dio noge od koljena do bedra. Opet ponavljam, možda se čini smiješno ali strašno me zanima da li se išta može napraviti po tom pitanju - liposukcija mi nije logična jer koliko znam na tom mjestu je mišić, nekakva dijeta također nije u pitanju jer kad sam zbog jedne bolesti bila strašno smršavjela, listovi su bili tu? Da li se ikako mogu smanjiti?

Unaprijed vam hvalahappy

Anna

Dinko Tončić, dr. med.

15.11.2010. 23:05

Poštovana, osim liposukcije nema drugih metoda za smanivanje listova. U određenim slučajevima se liposukcijom može reducirati obujam listova te se oni mogu i u određenoj mjeri oblikovati, no na pregledu bi se trebala ustanoviti konkretna situacija .