Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


grudi


Autor Poruka

željka š.

06.02.2009. 13:25

Poštovani, imam 25 godina i dojila sam djete 1 godinu. sada su mi grudi spuštene i zbog toga sam iskompleksirana. zanima me dali se one nekako mogu podignut a da se ne stavljaju silikoni i ako moraju ići silikoni, kakvi su najbolji? hvala

Dinko Tončić, dr. med.

08.02.2009. 04:30

Poštovana, ovisno o slučaju, podizanje grudi se može postići ugradnjom silikonskih implantata ili posebnom tehnikom podizanja grudi uz kratki, vertikalni rez u području donjeg pola dojke. Kao što sam rekao, odabir metode ovisi o konkretnom slučaju, što se može utvrditi jedino pregledom. I jedna i druga metoda imaju svoje prednosti, ali određene nedostatke. Danas se na hrvatskom tržištu može naći nekoliko tipova silikonskih implantata, koji pripadaju najnovijoj generaciji te su vrlo pouzdani i po svojim kvalitetama svi vrlo slični . Radi se o implantatima tvrtki Polytech Silimed, Mcghan Allergan, Mentor te Eurosilicon.

blondy

10.03.2010. 17:25

poštovani
dajte mi recite koja mogućnost plaćanja je kod povećanja grudi?
dali je samo u kešu ili?
hvala

Dinko Tončić, dr. med.

13.03.2010. 13:30

Poštovana, u okviru naše Poliklinike, osim gotovinskog plaćanja moguće je i plaćanje na rate putem Dinersa , Mastercarda i American Expressa , ali i putem potrošačkog kredita Reiffiesen banke .

sailormoon86

17.03.2010. 16:00

imam 24 god i rodila sam prije 3god,zanima me da li bih imala kakvih problema ako bi sad ugradila inplantate.za sada nemam namjeru jos djece radati ali danas sutra mozda i bih pa me zani ishod tog zahvata.oduvijek imam manje grudi jedva jedinicu i voljela bih ugraditi cvrstu trojku. Unaprijed hvala

Dinko Tončić, dr. med.

22.03.2010. 00:30

Poštovana, s obzirom da je porod bio prije tri godine, oblik grudi se u narednom periodu neće značajnije mijenjati, što je svakako dobar temelj za kvalitetnu preoperativnu evaluaciju i relativno trajne postoperativne rezultate. Također, u većini slučajeva je moguće povećanje za dvije veličine grudnjaka, no za sve konkretnije detalje ipak bi bilo dobro da nas posjetite na pregledu i konzultacijama. Ugradnja silikonskih implantata nije nikakva prepreka što se tiče budućih trudnoća i dojenja.