Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


idealno vrijeme


Autor Poruka

mademoiselle

19.01.2008. 19:10

Postovanje!
Ja sam studentica i imam 20 godina. Htjela bih povećati grudi i jako sam se puno raspitivala o tom, no htjela bih vas pitat kada je najidealnije vrijeme za to napraviti? Pritom ne mislimna godine nego pak najbolje vrijeme kroz godinu? negdje san procitala da je najbolje nakon ljeta, zbog oporavljanja i nekih steznika koji bi se mozda trebali nositi. Zanima me vase misljenje o zavatu u proljece, negdje 3.-4.mjesec?
Unaprijed hvala.

Dinko Tončić, dr. med.

22.01.2008. 09:05

Poštovana, zahvaljujem na Vašem upitu. Mogao bih reći da je zapravo svako doba godine pogodno za zahvat povećanja grudi. Povećani rizik od komplikacija nije povezan sa mjesecima u godini. Jedini period kada nebih možda ipak preporučio ovu operaciju je za vrijeme ekstremnih vrućina, ali niti ovaj puta ne zbog povećanog rizika od komplikacija, već zbog komfora pacijenta tijekom postoperativnog oporavka. U svakom slučaju, ožujak i travanj su pogodni mjeseci za izvođenje ovakvog zahvata.