Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


korekcija nosa


Autor Poruka

b.davis

25.02.2013. 20:55

pozdrav..
ima jako malo upita za operaciju nosa tako da nisam naišla baš na sve što me zanima..
naime.. s obzirom na svoje lice imam poveći nos.. lagano zakrivljen pri vrhu prema desno.. cime imam i nejednake nosnice i povremeno poteškoća sa disanjem..
po sredini nosa imam malu grbicu.. nije bas toliko primjetna..
zanima me sljedeće:
cijena pregleda prije odlučivanja operacije.. cijena samog zahvata.. imate li neku preporuku gdje bi to mogla obavit s obzirom da sam student pa nemogu izdvojiti bas preveliki iznos.. za ovo štedim već dobre dvije godine..
trajanje oporavka.. trajanje zahvata... te kolika je mogućnost smanjenja nosa s obzirom na navedene podatke..

unaprijed hvala..

Dinko Tončić, dr. med.

13.03.2013. 00:50

Poštovana, estetskom korekcijom nos se može smanjiti, suziti , učiniti pravilnijim te ga se može uspješno uskladiti sa proporcijama lica. Uz zahvat estetske korekcije nosa može se izvesti i funkcionalna korekcija nosne pregrade u svrhu poboljšanja disanja na nos. Procjenu o tome kakav bi tip estetske ili funkcionalne korekcije došao u obzir kod pojedinog pacijenta na žalost ne možemo donijeti prije pregleda ili u najmanju ruku prije analize fotografije ( kada je riječ o estetskom dijelu ) te stoga i Vama preporučamo da nam se javite u vezi pregleda i konzultacije ili da nam pošaljete fotografije na mail : dinko@toncic.net . Inače cijena pregleda u našoj Poliklinici ( Poliklinika dr. Tončić, www.toncic.net ) iznosi 250 kuna. Cijena zahvata korekcije nosa se kreće od 11000 do 15000 kuna ovisno o tome da li je u zahvat uključen i funkcionalni dio ili nije. Nadamo se da smo Vam bar malo pomogli, pa makar i ovim kratkim odgovorom.

08.07.2013. 21:10

poštovanje, htjela bih napraviti korekciju nosa, samo da se malcice skrati pri vrhu i ukloni "most" odnosno grba jer je poveca, inace nemam teskoca sa disanjem ni ikakvih problema, da li ste dostupni da Vam posaljem slike na mail pa da mi kazete sto bi se tocno moglo napraviti kod Vas u vezi mog nosa, takodjer zanima me da li se nakon korekcije nosa smije busiti nos (staviti mali cirkon) sa strane (nakon npr godinu dana od zahvata), te koliko traje oporavak i nakon koliko otekline na licu nestanu? također me zanima kad se nos oporavi od zahvata da li neki manji slucajni udarac u njega ili nesto ima kobnije posljedice ili se nos potpuno oporavi pa bude kao i "prirodni nos" samo pravilniji? hvala. mozda su pitanja nebulozna ali svasta se nama zenama mota po glavi happy hvala

Dinko Tončić, dr. med.

20.07.2014. 14:10


Poštovana, estetskom korekcijom nos se može smanjiti, malo skratiti , preoblikovati, učiniti pravilnijim te ga se može uspješno uskladiti sa proporcijama lica. Problem "grbice" i kraćenja vrška koji Vi navodite spada u uobičajene zahtjeve, a sam zahvat u standardnu rinoplastiku. Rinoplastiku možemo ubrojiti u manje kirurške zahvate što se tiče opsega i oporavka, no tehnički prilično zahtjevne. U okviru naše Poliklinike estetska korekcija nosa je jedan od najčešćih i najuspješnijih zahvata koje izvodimo svakodnevno, a naši su pacijenti vrlo zadovoljni postignutim rezultatima. Rani postoperativni tijek traje oko tjedan dana, koliko se nosi i zaštitni kalup na nosu. Nakon operacije nosa nema bolova. Definitivnu procjenu o tome kakav bi tip estetske korekcije došao u obzir u Vašem slučaju na žalost ne možemo donijeti prije pregleda ili u najmanju ruku prije analize fotografija te stoga i Vama preporučamo da nam se javite u vezi pregleda i konzultacije ili da nam pošaljete fotografije na mail : info@toncic.net . Inače cijena pregleda u našoj Poliklinici ( Poliklinika dr. Tončić, www.toncic.net ) iznosi 250 kuna. Cijena zahvata korekcije nosa se kreće od 11000 do 15000 kuna ovisno o tome da li je u zahvat uključen i funkcionalni dio ili nije. Nadamo se da smo Vam bar malo pomogli, pa makar i ovim kratkim odgovorom.