Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


povecanje grudi


Autor Poruka

silikoni

18.08.2013. 05:15

postovani,
31 mi je godina......I imam problem malih grudi....... voljela bi malo uvecati ih, pa zanima kolika je cijena I kako ide oporavak? dali je bolno?

Dinko Tončić, dr. med.

20.07.2014. 08:35

Poštovana, uz današnje kirurške tehnike i najnovije generacije implantata operacija povećanja grudi je vrlo siguran i efektan kirurški zahvat sa čijim su ishodom pacijentice u pravilu gotovo uvijek vrlo zadovoljne. Ukoliko Vas doista opterećuje problem malih i nerazvijenih grudi, svakako bismo Vam savjetovali ovaj zahvat . Sam zahvat se izvodi u općoj anesteziji i traje sat i pola do dva. Rani postoperativni oporavak traje oko dva tjedna, a uz metodu koju koristimo u okviru naše Poliklinike zahvat nije posebno bolan. Nakon zahvata se radi što kvalitetnijeg oporavka i što boljeg postoperativnog rezultata nosi elastični medicinski grudnjak u trajanju do dva mjeseca nakon operacije. Vaše godine su svakako dobar trenutak da razmislite o ovom zahvatu. U vezi detalja, dogovora za termin pregleda i konzultacija te dodatnih informacija nas možete slobodno kontaktirari na info@toncic.net ili na telefonski broj 014618888