Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


muške bradavice


Autor Poruka

jaisamoja12

06.04.2013. 02:25

Prije jedno 2-3 gonine imao sam bol u bradavicama na dodir te mi je doktor rekao daje to normalno u pubertetu no od tad imam kao napuhane bradavice(nemam sala na prsima) kad sam na hladnom ili ih il polijem vodom stisnu se i izgledaju normalno.Nema nikakve boli samo nije lijepo za vidit, imate li kakvo rješenje? Inače imam 15 godina.

Dinko Tončić, dr. med.

08.06.2013. 01:00

Poštovani, najvjerovarnije je riječ o žlijezdanom tkivu koje se tijekom puberteta često razvija. Kod tebe to tkivo nije masivno razvijeno već u manjoj mjeri, međutim žlijezda reagira na temperaturu i vlagu na način da se izboči i to može zasmetati. Radi predostrožnosti bi bilo potrebno obaviti dijagnostičku obradu u dogovoru sa endokrinologom, iako ne očekujemo nikakve hormonske poremećaje. Na žalost , jednom kada se razvije, ovaj problem može se riješiti samo kirurškim putem, što nebih preporučio prije 17 - 18 godine.