Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


odnos korekcija nosa i laserska operacija


Autor Poruka

Realeptir

29.11.2010. 11:05

Postovani,
Prije godinu dana sam bila na laserskoj operaciji vida. Sada sam planirala ici na estetsku korekciju nosa. Je li mi taj zahvat moze ostetiti vid? I opcenito bih vas zamolila da mi date informacija o korekciji nosa. Koliko dugo traje oporavak, da li je bolno, je li istina da se na promjenu vremena osjeti bol u nosu...
Unaprijed zahvalna

Dinko Tončić, dr. med.

07.12.2010. 23:30

Poštovana, estetska korekcija nosa nikako ne utječe na vid ili na rezultate prethodno obavljene korekcije vida. Korekcija nosa je po svom opsegu i oporavku manji kirurški zahvat, iako ne manje zahtjevan sa tehničkog aspekta. Sam zahvat je bezbolan te se izvodi u lokalno potenciranoj ili općoj anesteziji, a oporavak traje tjedan dana. Nosni tamponi se odstranjuju treći dan nakon operacije, a kalup sa nosa nakon tjedan dana. Nakon tjedan dana se pacijenti mogu u potpunosti posvetiti svojim privatnim i poslovnim obvezama. U razdoblju nakon operacije nema bolova.