Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


povecanje grudi


Autor Poruka

true

21.12.2010. 22:52

Poštovani,mene zanimaju informacije oko povećanja grudi.Imam 21 god i navučenu jedinicu a htjela bih imati čvrstu trojku,dali je to ostvarivo.Postoje li kakve komplikacije oko zahvata,koliko traje i koliko dug je oporavak.Unaprijed Vam zahvaljujem,srdačno Vas pozdravljam.

Dinko Tončić, dr. med.

02.01.2011. 19:15

Poštovana, povećanje grudi je jedan od najefektnijih zahvata estetske kirurgije. Što se tiče veličine grudi, kako bi se postigli što prirodniji i bolji rezultati uz što manji medicinski rizik, ne preporuča se povećanje grudi veće od dva broja veličine grudnjaka. U Vašem slučaju , grudi bi se mogle sa veličine grudnjaka broj jedan povećati na veličinu grudnjaka broj tri uz prirodan i dobar konačni rezultat. Sam zahvat u okviru naše Poliklinike izvodimo rutinski i sa puno uspjeha. Operacija traje od sat i pol do dva, izvodi se u općoj anesteziji, a rani postoperativni oporavak traje tjedan dana. Što se tiče eventualnih rizika, radi se o vrlo sigurnom zahvatu sa vrlo niskom stopom mogućih komplikacija .