Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


operacija nosa


Autor Poruka

iskrena

31.12.2011. 20:55

Sljedeće zime namjeravam ići na operaciju nosa, još nisam odlučila gdje, s obzirom da imam grbu na nosu, i često začepljenje, bez ikakvih drugih smetnji. Zanima me, kakve preglede moram obaviti i koliko se kreće cijena, ps. od čega nastane grba, s obzirom da sam je uočila oko 27-me god. života, hvala

Dinko Tončić, dr. med.

02.01.2012. 01:25

Poštovana, estetska korekcija nosa je manji kirurški zahvat što se tiče opsega zahvata i samog oporavka, ali dobar rezulata od kirurga zahtjeva izvrsno poznavanje ove kirurške vještine te značajno iskustvo. U svakom slučaju u pogledu uklanjanja grbice na nosu, radi se o rutinskoj operaciji koju izvodimo svakodnevno i sa puno uspjeha. Ovaj zahvat se može izvesti i u kombinaciji sa funkcionalnom korekcijom nosa odnosno korekcijom nosne pregrade, ukoliko ona čini značajnu komponentu u opstrukciji nosnog disanja. Kako bi se napravila procjena u vezi izgleda nosa, nosnog disanja te mogućnosti korekcije , bilo bi dobro da nas posjetite na pregledu i konzultacijama u našoj Poliklinici. Tom prilikom bismo razmotrili Vaše želje i uskladili ih sa mogućnostima koje nam stoje na raspolaganju te dogovorili sve detalje oko samog zahvata.