Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 126 | Broj poruka: 348

Dinko Tončić, dr. med.

Poliklinika dr. Tončić
Zagreb, Mlinovi 159a


Postupak zamjene implatanata u grudima


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

lunarka

01.09.2010. 14:10

Poštovani,
Prije 10 godina ugradila sam implatante u grudima, rez je oko bradavica. Prema uputama struke uskoro bi trebala implatante zamijeniti. Zanima me nekoliko informacija, kakav je postupak zamjene implatanata, da li je kompliciraniji od same ugradnje, da li je postupak skuplji od same ugradnje implatanata, da li je oporavak duži i na kraju, da li postupak zamjene treba napraviti bez obzira što se ne vide i ne osjete nikakve promjene na grudima.


Zahvaljujem,

Lunarka

Dinko Tončić, dr. med.

06.09.2010. 01:25

Poštovana, sam proces zamjene implantata, a samim time i cijena i oporavak su vrlo slični kao i postupak ugradnja implantata. U vezi ostalih detalja nas možete direktno kontaktirati na e-mail adresu naše poliklinike ili putem telefona.

Barbara77

18.08.2018. 10:05

Poštovani! 2005 godine u ordinaciji Vašeg oca napravljena je estetska kirurgija na grudima. Stavljeni su implatanti 300 mililitara u obje dojke. Rez oko bradavice. Vrlo sam zadovoljna i nakon 13 godina kako grudi stoje. No zanima me moram li implatante mijenjati bez obzira ako i na ultrazvuku je potvrđeno da su urednog oblika i da je sve ok jer mi je receno da bi u principu trebali se mjenjati nakon 15 do 20 godina. Stavljeni su najprirodniji te sam jako zadovoljna no bojim se ako ih ne promjenim da će doći do nekog zatrovanja jeli to moguće. Hvala