Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem


Autor Poruka

Ivan_23

27.12.2007. 14:05

U više tema se pojavljuje problem lojnih žlijezda na spolovilu...ne predstavlja to nikakvu zarazu ili slično al je prilično frustrirajuće...postoji li mogućnost da se estetskim zahvatom ukloni taj dio kože spolovila i nadomjesti kožom sa drugog dijela tijela....hvala

Dinko Tončić, dr. med.

01.01.2008. 13:25

Poštovani Ivane, u Vašem slučaj bih prije svega preporučio pregled i konzultaciju dermatologa i urologa . Oni će Vam, ovisno o situaciji, ponuditi adekvatna riješenja.

Ivan_23

08.01.2008. 13:45

Hvala na odgovoru.Problem je u tome što za navedenu situaciju nema baš adekvatnih rješenja...već sam se raspitao...ne želim vam više smetat ali ako mi možete samo reći da li je estetska operacija moguća?....hvala još jednom

Dinko Tončić, dr. med.

08.01.2008. 23:15

Poštovani Ivane, mogu pretpostaviti o čemu se radi, međutim, kao što sam rekao, preporučio bih prije svega pregled i savjet dermatovenerologa. Radi se najvjerovatnije o bezazlenim tvorbama, za koje niti nema neke posebne terapije. U svakom slučaju spomenute promjene se ne uklanjaju kirurškim putem . Ovisno o tipu promjena, neke od njih se mogu uklanjati laserom, što je u domeni dermatologa.