Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


stidne usne - dodatno pitanje


Autor Poruka

luckasta

28.12.2009. 11:25

poštovani,
molila bih vas da mi kažete da li na tim unutarnjim stidnim usnama su završeci živaca i da li je pametno se upuštati u skraćivanje. ako je molila bih vas da mi kažete gdje je to i kod koga najbolje učiniti i kakva je procedura. također me zanima i cijena. hvala još jednom

Dinko Tončić, dr. med.

29.12.2009. 22:50

Poštovana, radi se o manjem kirurškom zahvatu prilikom kojega nema realne opasnosti da se oštete živčani završeci, koji su koncentrirani u području clitorisa, a ne u području malih usana. Oporavak nakon ovog zahvata traje od 10 -14 dana, nakon čega se pacijentice u potpunosti mogu vratiti svojim privatnim i poslovnim obvezama.
Sa ovim zahvatom u okviru naše Poliklinike imamo veliko iskustvo, a cijena istoga se kreće od 7500 do 8250 kuna, ovisno o načinu plaćanja . U vezi dodatnih informacija možete nam se obratiti i direktno na mail info@toncic.net ili na broj telefona 014618888 .